2024-01 Speeldag 1/9

2024-01 Speeldag 1/9

Kelder Baflo: 27-01-2024: Kelder Darts League 2024-01


Zaterdag 27 januari 2024 was de 1e speeldag van de gloednieuwe Kelder Darts League 2024! Er zijn in totaal 9 speeldagen, waarvan de beste 6 speeldagen tellen van een ieder, oftewel men mag 3 speeldagen missen 🎯.

Op deze 1e speeldag had de organisatie er overigens voor gezorgd dat de lichtproblemen waren opgelost, de TL-balken uit konden en er kon worden gespeeld op 4 professionele LED Dartsurrounds, met dus perfect licht op de borden💡! 

Door o.a. enige concurrentie van een ander darttoernooi in de regio, liepen de aanmeldingen aanvankelijk wat moeizaam, maar uiteindelijk was er een heel respectabel aantal van 17 deelnemers op de 1e speeldag, bij een maximum van 24👏🏼!

Ook de besloten appgroep met alle potentiele deelnemers begint al aardig vorm te krijgen, met momenteel 46 personen hierin. We hopen dat iedereen in de app blijft en dat we dit nog wat verder uit kunnen breiden, zodat we op een hele makkelijke manier rechtstreeks kunnen communiceren, en we straks alleen nog maar een aanwezigheidspoll in de app hoeven te zetten en we hopelijk vrij vlot het deelnemersveld weer weten te vullen per speeldag 🤠. 

Deze appgroep is het middelpunt van de informatievoorziening, waarbij alleen het beheer een (belangrijk) bericht kan plaatsen, dus er is weinig kans op ruis, puur alleen informatie over het komende darttoernooi. Wil je ook geheel vrijblijvend in deze app, om op de hoogte te worden gehouden van de laatste informatie over de Kelder Darts League, klik dan op onderstaande link: 👇🏼

https://chat.whatsapp.com/BVYDhk0VTLCCK1jtBFiuaH 

Dan de 1e speeldag zelf: 17 deelnemers dus, waarbij in 4 poules werd gewerkt, van 3x 4 deelnemers en 1x 5. Waarbij 12 man uiteindelijk naar de winnaarsronde gingen en 5 man naar de verliezersronde 👍🏻👎🏼. 

Verliezersronde: 

Kwartfinale:
Robin Beuker (bye)
Jos Streefkerk (bye)
Nick Buist - WJ Rispens 2-0
Ronald Klappe (bye)

Halve Finale:
Robin Beuker - Jos Streefkerk 2-0
Ronald Klappe - Nick Buist 2-1

3e/4e plek:
Jos Streefkerk - Nick Buist 3-0

Finale:
Robin Beuker - Ronald Klappe 4-2

Winnaarsronde: 

8e finale:
Peter Wit (bye)
Stephen Zwerver - Pascal van Solkema 3-1
Christiaan Buntjer (bye)
Kevin Janssen - Tobias Smit 3-0
Nico de Vries (bye)
Robert Galesloot (180) - Koos Koster 3-0
Rick Danhof (bye)
Mark van Urk - Bralt Bakker 3-0

Kwartfinale:
Peter Wit - Stephen Zwerver 3-0
Christiaan Buntjer - Kevin Janssen 3-2
Robert Galesloot - Nico de Vries 3-0
Mark van Urk - Rick Danhof 3-2

Halve finale:
Christiaan Buntjer - Peter Wit 4-0
Mark van Urk - Robert Galesloot 4-2

3e/4e plek:
Robert Galesloot - Peter Wit 4-1

Finale:
Mark van Urk (180) - Christiaan Buntjer 4-3

Zoals geschreven in het bericht op social media, werd Mark van Urk dus de winnaar van de avond + de (nieuwe) koploper van de Kelder Darts League💯🤠! Robin Beuker werd verrassend winnaar van de verliezersronde. De hoogste finish (120) werd genoteerd door Robert Galesloot, Mark van Urk had ook een 100+ finish en er werd deze avond 2x een 180'er gegooid (Robert Galesloot, Mark van Urk)💪🏼. 

Verder kijken we dus terug op een hele geslaagde 1e speeldag, waarbij ook het bier rijkelijk vloeide, de partysnacks gretig aftrek vonden en ook de speciaal voor deze avond bereidde "Barney's Balls" totaal uitverkochten. We hadden deze keer gekozen voor een Brits 🇬🇧 thema, en zullen binnenkort uit de doeken doen wat het thema zal worden voor speeldag 2! Ook de definitieve speeldag zullen we op zeer korte termijn bekend gaan maken! 📅

Mensen die eventueel ook eens mee zouden willen doen, kunnen dus altijd in de besloten groepsapp gaan of even een privé berichtje sturen! Wees welkom! 👋🏼🎉🥳🍾🎈🎊

Last but not least, het klassement na speeldag1: (17 deelnemers)

44+1+1 = 46- nummer 1 WR: Mark van Urk
42- nummer 2 WR: Christiaan Buntjer
40+1+1 = 42 - nummer 3 WR: Robert Galesloot
38- nummer 4 WR: Peter Wit
36- nummers 5-8 WR: kwartfinale (Stephen Zwerver, Kevin Janssen, Nico de Vries, Rick Danhof)
34- nummers 9-12 WR: 8e finale (Pascal van Solkema, Tobias Smit, Koos Koster, Bralt Bakker)
27- nummer 1 VR: Robin Beuker
25- nummer 2 VR: Ronald Klappe
23- nummer 3 VR: Jos Streefkerk
21- nummer 4 VR: Nick Buist
19- nummers 5-8 VR: kwartfinale: WJ Rispens 

See you @ Baflo Green, Kelder Country Club! 🏠🤪🥰👇🏼