Kelder open airstream🎸

Het is even stil geweest maar we zijn terug: Nu eerst nog even digitaal maar straks ook weer fysiek! In samenwerking met Just Started en mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren! Dank voor jullie steun in deze bijzondere tijd!

Naast deze livestream staan er nog meer grote plannen op de agenda. Zo is er begonnen met verbouwen van het achtergedeelte van de Kelder en zijn we van plan om daarna ook de rest van de Kelder grondig aan te pakken.

Daarnaast bestaat de Kelder in 2022 50 jaar! Lees meer over de aanstaande reünie op deze pagina: Kelder Reünie.

Sponsoren

Licht & Geluid Baflo - Schildersbedrijf K.R. Danhof - Van Dijk Veevoeders

Danhof Transport

HUisband Just Started🎶

Lang, lang geleden, in een koninkrijk ver hier vandaan….zo’n zes jaar geleden…..

besloten Egbert van der Veen en Feitze Eldering uit Baflo gitaarles te nemen. Lessen deden ze in Wehe den Hoorn, in het bijgebouw van het HHC. Het viel Egbert op dat in het leslokaal ook altijd een drumstel stond en hij vroeg Marco Datema (Marco drumt) of hij misschien eens mee wilde drummen. Zo gezegd zo gedaan. Geert Jan Joling, sinds een paar jaren ook inwoner van Baflo, hoorde hiervan en besloot ook eens mee te repeteren op zijn basgitaar, evenals Herman Wesselink uit Rasquert. Zo ontstond inmiddels een aardige formatie.

Elke vrijdagavond kwamen ze bijeen om te repeteren en een optreden kon natuurlijk niet uitblijven. Na het organiseren van een paar jamsessies is de band uitgebreid met zangeres Heleen Schuster, Harmen van Aurich (ervaren toetsenist) en Martin Ellerkamp (ervaren geluidstechnicus), allen uit Baflo. Geert Jan Joling heeft helaas de band moeten verlaten maar gelukkig woonde zijn opvolger in de buurt. Ook Herman is gestopt. Bassist Koen Kruizenga maakte de band weer compleet als waardig opvolger van Geert Jan.

Wie doet nu wat?

  • Egbert van der Veen (slaggitaar)

  • Feitze Eldering (lead gitaar en zang)

  • Heleen Schuster (zang)

  • Marco Datema (drums en zang)

  • Koen Kruizenga (basgitaar)

  • Harmen van Aurich (toetsen en zang)

  • Anne Alma (geluid)

Just Started is een gezellige band die met veel plezier die lekkere covers speelt waar op gedanst kan worden. Hits van Tina Turner en Creedence Clearwater Revival tot Pé en Rinus, Fleetwood Mac,

Guns ’n Roses, Nena en Shocking blue passeren de revue, maar ook recente top 40 hits van o.a. Lady Gaga, Adèle, Anouk en Pink horen thuis in het repertoire!

Credits: (Just Started – Coverband uit Baflo (just-started.nl)

Social media🌐

Contact📨

E-mail: jeugdsooskelder@gmail.com